top of page

Helgpåse V.48

Take Away Bag
Raw Beef on Pan

Meny V.48

Förrätt:

Ostgratinerat vitlöksbröd med aioli

Varmrätt:

Oxfilé med kantarellsås

Med rostad mandelpotatis, rostade rotsaker, gulbeta, friterad grönkål & kantarellsås

INNEHÅLL

  • Recept

  • Beskrivning

  • Ostgratinerat vitlöksbröd

  • Aioli

  • Oxfilé

  • Palsternacka

  • Morot

  • Gulbeta

  • Mandelpotatis

  • Kantarellsås

  • Friterad grönkål

495kr (för två personer)

Tidigare påsar

V.43

Förrätt: Ostgratinerat vitlöksbröd med aioli
Varmrätt: Oxfilé med rostad mandelpotatis,
rostade rotfrukter & pepparsås

V.44

Förrätt: Ostgratinerat vitlöksbröd med aioli
Varmrätt: Laxfjäril med duchessetoppar,
exotisk gräddsås, sparris & citron

V.45

Förrätt: Ostgratinerat vitlöksbröd med aioli
Varmrätt: Bbq-plate: biff, fläskytterfilé, 
majskolv & bbq-bearnaisesås.

V.46

Förrätt: Ostgratinerat vitlöksbröd med aioli
Varmrätt: Oxfilé med rostade rotsaker, 
svampsås & friterad grönkål.

V.47

Förrätt: Ostgratinerat vitlöksbröd med aioli
Varmrätt: Oxfilé med råstekt mandelpotatis,
grillad tomat, balsamicosirap & bearnaisesås

 

bottom of page